Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvagalleria

 

 

Verkkokaupan toimitusehdot

 Toimitamme varastotuotteita jokaisena arkipäivänä. Tällöin tuotteet pääsääntöisesti lähtevät matkaan samana tai seuraavana arkipäivänä. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, ilmoitamme aina arvioidun toimituspäivän. Lähetämme myös erillisen ilmoituksen, kun tilatut tuotteet lähtevät matkaan.

Toimitamme tuotteet Postin pakettilähetyksenä. Jokainen paketti saa seurantakoodin, jonka avulla toimituksen etenemistä voi seurata Postin seurantapalvelun kautta. Kirjelähetyksillä ei ole erillistä seurantatunnusta. Ilmoitamme myös sähköpostitse paketin lähdettyä matkaan.

 

Postipaketti (Itella Economy)

Tämä toimitustapa on edullisin toimitusvaihtoehto. Itella Economy 16 toimittaa paketin lähimpään postitoimipisteeseen noudettavaksi. Paketti on noudettavissa lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Mikäli olet antanut tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi, saat saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä.

 

Kotiinkuljetus (Itella Express Flex)

Toimitustapa sopii sinulle, joka haluat paketin toimitettuna kotiovelle asti. Paketti toimitetaan kotiin pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Postilähetti ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä sopiakseen tarkan toimitusajan. Palveluun kuuluu 2 soittoyritystä ja yksi jakeluyritys. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseen, on se noudettavissa postitoimipaikasta.

 

Yrityspaketti (Itella Express Business Day)

Yrityksille sopiva kuljetusmuoto, jossa lähetys toimitetaan perille asti toimituspäivänä klo 14 mennessä. Jakelusta ei tule erillistä yhteydenottoa.

 

Postipakettien säilytys

Posti säilyttää paketteja kaksi kalenteriviikkoa, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle. Postin palvelunumero yksityisille 0200 71000 (pvm, mpm) tai yrityksille 0200 77000 (pvm, mpm).

 

Toimitukset Ahvenanmaalle

Ahvenanmaa sijaitsee Suomen verorajan ulkopuolella, ja Ahvenanmaalle tilattavista lähetyksistä asiakas suorittaa arvonlisäveron Ahvenanmaan tullille. Jotta arvonlisäveroa ei veloiteta kahteen kertaan, myymme Ahvenanmaalle toimitettavat tuotteet ilman arvonlisäveroa. Veroton tilaus ei tällä hetkellä onnistu verkkokaupassa, joten ole yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta.

 

Toimitushinnasto

Postipaketti (Itella Economy):  4,95 € 

Toimitus lähimpään postiin lähetystä seuraavana arkipäivänä kello 16 mennessä. Mikäli olet antanut puhelinnumerosi toimitustietojen yhteydessä, saat saapumisilmoituksen myös tekstiviestillä.

- Ilmainen kuljetus yli 50 € tilauksissa  (economy)

 

Kotiinkuljetus (Itella Express Flex): 9,90 €

Paketti toimitetaan kotiin pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Lähetykset toimitetaan arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Postilähetti ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä sopiakseen tarkan toimitusajan. Palveluun kuuluu 2 soittoyritystä ja yksi jakeluyritys. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseen, on se noudettavissa postitoimipaikasta.

- Ilmainen kuljetus yli 150 € tilauksissa  

 

Yrityspaketti (Itella Express Business Day): 9,90 €

Yrityksille sopiva kuljetusmuoto, jossa lähetys toimitetaan perille asti toimituspäivänä klo 14 mennessä. Jakelusta ei tule erillistä yhteydenottoa. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla jakeluajankohtana, on tuote noudettavissa seuraavana päivänä postista saapumisilmoitusta vastaan.

- Ilmainen kuljetus yli 150 € tilauksissa  

Postin lähetyksenseuranta

Voit seurata lähetysten etenemistä Postin lähetyksenseurantasivulla:
http://www.posti.fi/postipalvelee/lahetystenseuranta/index.html

 

Toimitusajat

Mikäli tilaamasi tuotteet löytyvät heti varastosta, lähtee tilaus useimmiten matkaan samana, tai tilausta seuraavana arkipäivänä. Mikäli jotain tuotetta ei ole heti saatavilla, jää tilaus odottamaan, kunnes kaikki tuotteet ovat saatavilla. 

Mikäli tuote on loppunut myös tavarantoimittajaltamme, saattaa tuotteen saaminen yksittäisissä tapauksessa venyä muutamaan viikkoon. Tässä tapauksessa olemme kuitenkin yhteydessä asiakkaaseen.

Postipaketin toimitusaika lähetyksestä on n. 1-2 arkipäivää.

 

Lähetykset

Tilaukset toimitetaan yhdessä lähetyksessä. Mikäli jotain tuotetta ei ole heti saatavilla, jää tilaus odottamaan, kunnes kaikki tuotteet ovat saatavilla.  Poikkeuksellisissa tapauksissa lähetämme puuttuvan tuotteen jälkitoimituksena, veloituksetta.

Maksutapoina kaupassamme toimivat suomalaiset nettipankit, luottokortit Visa ja Mastercard sekä postiennakko.

 

Myyjä on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomista syistä. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin. Hinnat ilmoitettu euroissa. Kaikki sivuilla mainitut hinnat sisältävät joko 13% tai 23% arvonlisäveroa.

 

Verkkopankit


 Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

 

 

 

 

Ollessasi yritysasiakas tai jälleenmyyjä , saadaksesi hinnastomme ota yhteyttä myyntiimme. 

ari.turunen@adega.fi

+358 50 407 6720